Ha már sörökről beszéltünk, a szent inkvizíció és a tudomány nevében magamra vállalom azt a veszélyes feladatot, hogy söröket fogok vizsgálni. Arra gondoltam, hogy öt különböző ismérv szerint jellemezni fogom a söröket.

Az ismérvek: íz, széndioxid tartalom, alkohol tartalom, erősség és végül, de nem utolsó sorban van-e utóíze a vizsgált mintának. A sörkóstoláshoz meghívok mindig egy társat, akivel együtt mondunk véleményt az adott nedűről. Egy részről egy kontrollnak mellém, másrészről pedig ökör iszik magában. Rövid bemutatkozót persze mindig kaptok a sörről is és a társkóstolóról is.

Meglátjuk mi sül ki belőle. Kívánjatok sok szerencsét!

 

Szerző: SingleMalt  2009.09.25. 18:31 2 komment

Címkék: sörológia

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr681407016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom Blogger · http://atomblog.blog.hu/ 2009.10.01. 14:27:21

Ugye engem nem hagysz ki a kostolgatásból ? xD leszek a "sörtársad" szívesen :P vállalom ezt a nemes és veszélyes feladatot az emberiségért xD

SingleMalt 2009.10.04. 17:10:44

Hova gondolsz? Teged kihagyni?
Amikor legközelebb találkozun kostolunk egyet, vagy kettőt :D
süti beállítások módosítása