Sziasztok!

Egy nagyon komoly témát szeretnék tárgyalni veletek. Egy amerikai kormányjelentés szerint minden negyedik amerikai kamaszlány viselkedése erőszakos az iskolában vagy a munkahelyén.
Miért van az, hogy a csajok ennyire erőszakosak? Mi lett a békés, törékeny hölgyekkel, akikről a trubadúrok meséltek?
A válasz, feltett kérdéseimre bonyolult lenne, ha nem találtam volna rá a megoldásra tegnap hajnali 4kor. Véleményem szerint az agresszió levezetésének hiányában keresendő a válasz.
Hogy a fent leírt burkolt és szofisztikált gondolatsort a blog szerényebb értelmi képességgel megáldott olvasói is megértsék: A csajok nem kamatyolnak eleget!
Azért mielőtt esztelenül elindulunk az utcán és békésebbé próbáljuk tenni nőtársainkat, látogassunk el a Durex gyárba némi védelemért. Utána kezdődhet az elmélet tesztelése. :)
 
A következő tippeket csak erős idegzetű olvasóimnak ajánlom.
Én figyelmeztettelek titeket.
 
Ja és aki bármelyiket sikerrel alkalmazta, kérdezze meg az adott nőstény egyedtől, hogy békésebben érzi-e magát.
 
 
(a hang kicsit elcsúszott)
Szerző: SingleMalt  2010.02.01. 20:32 Szólj hozzá!

Címkék: vicc kultúra egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr771721027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása