Sziasztok!

Eltelt egy újabb eseménydús hét az Erepublikon. Nézzük meg, mi is történt.

 
 Hétfő: Megvédtük a pozsonyi régiót eközben a világpolitikai feszültség növekedett.
 
Kedd: Mindenki egy román támadásra számított kedden reggel, mivel IRL nemzeti ünnepük volt. Sajnos a támadás elmaradt. Pedig nagyon készültünk. Nem volt elég vér a pucájukban. :) Megint kaptunk egy szlovák támadást északról. Egy magyar elnökjelölt bejelentette, ha megnyeri a választásokat, akkor megtámadjuk Romániát.
 
Szerda: pozsonyi régiót ismét megvédtük, mindenki értetlenül állt a hétfői bejelentés előtt, miszerint megtámadjuk Romániát. Tréfát sejtenek. A jelölt hallgat.
 
Csütörtök: utaztunk Oroszországba, feladat: Jillin régió (eredetileg kínai) megvédése. Sajnos nem sikerült, az ellenfél több pénzt költött rá és 3:30kor ért véget a csata. A feladat fontos volt, mert ez a régió is határos eMagyarország kincsével, Heilongcsiang nevű régióval, alias Hello Kittyvel. Spanyolország offenzívát indított a franciák ellen. Senki sem sietett a megmentésükre, mert kis okoskodó diplomáciást akartak játszani szövetségesdi helyett. Mondhatni megszívták.
 
Péntek: három francia régió eleste, a Phoenix új szövetségi rendszer bejelentése. Az a bizonyos elnökjelölt kifejtette (kb. 5 mondatban), hogy komolyan gondolja a Románia elleni offenzívát. Sokan őrültségnek tartják és eországunk elvesztésével riogatnak.
 
Szombat: eMagyarország és szövetségesei megalakították a Phoenix nevű katonai és gazdasági szövetséget. Tizenöt alapító taggal köztük Oroszország, Szerbia, Indonézia, Irán. Fontos katonai esemény nem volt, a Teller Ede század az orosz gyakorlócsatában ütött.
 
Vasárnap: Lezárult az elnökválasztás, és kiderült, hogy az aktív játékosok majdnem fele egyetért a romániai hadjárattal. Így kell választást nyerni, egy mondatos programmal. :)

Még reggel egy utolsó utáni esélyük volt a románoknak, hogy betámadjanak, nem tették. Az elnökválasztási herce-hurca közepette a francia elnöknő lenyúlta a francia kincstár tartalmának egy részét. Kedves tőle nem? Most, hogy a spanyolok szorongatják őket, már sírnak nálunk segítségért. :P Este az Észt gyakorlócsatában ütünk.

Az új Phoenix-es jelszó: We are One, We are Phoenix.

REGISZTRÁCIÓ!!!!!

Szerző: SingleMalt  2009.12.06. 16:55 2 komment

Címkék: játékok erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr761578214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

daffhead 2009.12.06. 22:27:14

Aztamindenit! Erep helyett inkább gyere sörözni... Tőlem ott is csacsoghatsz erepről, a 3. után már nekem is vicces:D

SingleMalt 2009.12.08. 21:43:46

Hívott valaki az utóbbi időben sörözni?
NEM... Amint ez változik örömmel megyek.
:P
süti beállítások módosítása