Sziasztok!

A Teller Ede század bevetésre indult!

Ma 21:00kor eOroszország megtámadta eFinnországot. eLitvánia okos területcserékkel (eÉsztországgal) szintén ostrom alá vette eFinnország egyik tartományát. Eközben eSzlovénia eMagyarország és eSzerbia eHorvátországot próbálja térdre kényszeríteni. Az etörökök pedig az egörögökkel háborúznak. Ezek után eOroszország megtámadta az eEgyesült Államokat.

Röviden kitört a negyedik eVilágháború. A PEACE Global Community szövetségi rendszer egy végső, elkeseredett, összehangolt támadást intézett az Eden szövetségi rendszer országai ellen.

 Minden mozgósítható erőre szüksége lesz a Peace-nek (és eMagyarországnak), hogy megnyerje a háborút, ugyanis eddig az Eden szövetség minden fontosabb csatát megnyert. eMagyarország elvesztette gyarmatainak nagy részét. Hatalmi státusza meggyengült. Itt az idő, hogy megmutassuk, hogy még mindig nagyhatalom vagyunk!
MINDENKI jöjjön játszani!
Helyzet van! REGISZTRÁCIÓ!!!!
 
 
Szerző: SingleMalt  2009.11.01. 21:59 Szólj hozzá!

Címkék: játékok erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr961491899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása