Sziasztok!

Sikerült megint kijutnom a BL meccsre. Jelentem eláztunk, de nem csak a lelátón, a pályán is. Mind a két csapat álmosan kezdett, a Liverpool ettől függetlenül talált egy gólt a 4. percben és ezt az előnyt meg is tartotta a végéig. A fiúk mintha féltek volna valamitől a mérkőzés első húsz percében és át se mentek a félpályán. Aztán kiváló balett mozdulatokat is láttunk a pályán, mind a két oldalon, a baj, hogy a debreceniek nem találták el vele a labdát.

A végére mintha bemelegedtek volna a srácok, mert nagyon szép helyzeteket hoztak össze. (Kár, hogy csak a végére) A Dombi Kulivali kettős megint üde színfoltot jelentett hazai oldalon, kár hogy csak csereként álltak be. Az, hogy a bíró hülye volt nem mentség a vereségre. A bíztatásra megint nem lehetett panasz. A játékosok minden mozdulatát tapssal, üdvrivalgással jutalmazta a közönség.

Tudjátok szerintem úgy vagyunk itthon az igényes focival, mint kamasz fiú a szexszel. Igény az lenne rá…de nem csinálja senki…

Ja és a végére egy jó tanács a debreceni játékosoknak:

Szúrjátok ki a labdát, mert addig pattog. He-he-he Hajrá Fradi! :D

Szerző: SingleMalt  2009.11.25. 19:26 Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr821552313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása