Szombaton megrendezésre került nálunk az első családi olimpia. Tizenkét résztvevővel négy sportágban mértük össze tehetségünket, szerencsénket és akaraterőnket. Az első sportág, amiben összecsapott a család a karambol volt. Az egy billiárdhoz nagyon hasonló játék, a lényeg, hogy az asztalon nincsenek lyukak és 3 golyó van. Az egyik golyóval pedig el kell találni a másik kettőt. Egyszerűnek hangzik, de mégsem az. Négyszer lehetett próbálkozni, és akinek sikerült a lökése az lökhetett még egyszer. Nekem Kétszer sikerült eltalálnom a golyókat, ami családi viszonylatban holtversenyes harmadik helyre volt elég.

A második sportág a tenisz volt. Mindenkinek jutott egy ellenfél és a legjobb hat játszhatott az első 3 helyért. Jómagam az előkelő harmadik helyet szereztem meg, nehéz küzdelmek árán.

 Ezt követően asztaliteniszben csaptunk össze, sajnos ebben nem remekeltem, de jól szórakoztunk.

A legjobb és legtöbb nevetéssel (és kerítésmászással) járó játék a foci volt. Öt kettes eredménynél a meccset ebédre hivatkozva lefújták.

A győztes csapat a sógornőmből, a nagybátyámból, az apukámból és belőlem állt. Hálószaggató gólok, ász szervák, csuszák, nagy esések és nevetések közben gyorsan telt az idő. Négy órakor ültünk le ebédelni.

Megosztva a bátyámmal a második helyen végeztem, még vándorserleget is kaptam.

Jövőre várom a kihívókat :P

Az alkalomhoz illő dal :)

Szerző: SingleMalt  2009.10.25. 20:47 Szólj hozzá!

Címkék: sport egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr391474674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása