Magyarország gazdasági és katonai nagyhatalom. A világ figyeli és féli minden lépését. Az Őrvidék visszatért, Alaszka, Heliongjiang és több kanadai régió magyar gyarmat. Jól hangzik nem?
Pedig ez nem álom, ez valóság.

Az Erepublik egy társadalom szimulátor, ahol minden álmunk valóra válhat. Egy igazi második életet kínál nekünk ez a játék. Cégeket vezethetünk a hatalmas profit reményében, katonai pályára léphetünk, hogy segítsük országunkat a csatákban, újságot írhatunk, hogy naprakészek legyenek olvasóink is, politikusnak állhatunk, hogy koordináljuk az egész országot, pénzpiaci szakemberek is lehetünk, sőt mindezt egyszerre is végezhetjük, ha időnk engedi.
Akik nem rendelkeznek temérdekmennyiségű szabadon felhasználható idő zsetonnal azoknak csak pár kattintás naponta a reggeli kávé mellett és részei lehetnek ennek a valóban felemelő közösségi élménynek.

 

A játékban a Teller Ede század bátor és büszke katonája vagyok. Sajnos éppen tagnap távozott kiváló századparancsnokom. Éppen Indonéziában töltöm a katonaidőm, mert zajlik a 3. világháború ahol Oroszország Indonézia és Portugália lerohanta az Egyesült Államokat (már kezdik visszafoglalgatni a területeiket) ezzel egy időben pedig Franciaország Irán és Magyarország Kanadát foglalata el. Igazság szerint a csetepaté azért tört ki, hogy magyar kézre kerüljön a fentebb már említett Heliongjiang régió, ezzel Magyarország szerzett magának egy újabb gazdaságilag igen fontos területet.

Szerintem kezdjetek el játszani.

Játék regisztráció

Térkép

A játék bevezetője

A Magyar hadsereg promóciós videója

 

Szerző: SingleMalt  2009.09.19. 13:31 Szólj hozzá!

Címkék: játékok erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr441392600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása