Szeretem a szerepjátékokat. (LOL- csak szeretnéd… a szerk.) Sok a témában íródott könyvet sikerült elolvasnom, és a Hatalom Kártya is valami hasonló. Próbáltam saját játékot is létrehozni, eljutottam a tesztelés fázisáig. (csak addig…?!- a szerk.).

Egyik barátom nyitott egy szerepjátékboltot, ahol különfélte játékokat lehet játszani és venni. Sőt később majd festőiskola is lesz. A dolog szépsége, hogy a hely nem csak bolt és klubb, hanem egy hangulatos kávézó is egyben. Terepasztalok, poszterek és egyetemista pincérlányok emelik a hely varázsát.

Vasárnap a megnyitó pedig nagyon jól sikerült. A torta mellé a csinos pincérlányok pezsgőt szolgáltak fel, az összes kocka és kerekdedebb fejű kolléga osztatlan örömére. A játékguruk élethalálharcot vívtak a csatatereken, melyet halandó társaik is olyan elánnal néztek és élveztek, mint ők maguk.

A hely király, menjetek játszani. A Gólem Művek honlapja is elérhető már.

Nyugi, a honlap frissülni fog :)

Szerző: SingleMalt  2009.12.03. 18:28 Szólj hozzá!

Címkék: kultúra játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr571571815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása