Sziasztok!

 Időnként megnézek egy jó filmet, Rocky, Die Hard, Az igenember. Elég vegyes a válogatás például nagyon szeretem az igényes vígjátékokat, amiből manapság elég kevés van.

Bírom az akciófilmeket, amiben nem az értelmetlen hentelés folyik, hanem valódi akció. Szeretem a végiggondolt és jól eltalált horror filmeket is. Egy kis borzongás éjjel kettőkor, a legjobb.

 

 Az ember mindig eljátszik a gondolattal, hogy mi lett volna ha… Mi lett volna, ha a Mátrixban Neo a kék pirulát veszibe, vagy simán kicsinálják a robotok, amikor felébred a való világban. Vagy, mi lett volna ha, Harry Pottert nem veszik fel a Roxfordba, mert nem kapott elég plusz pontot, mert nem volt eléggé hátrányos helyzetű?

Esetleg az Álom csapat című alkotásban Albert még az elmegyógyintézetben elmegy pisilni, vagy a meccs alatt pisil be. Talán ha a Minden végzet nehézben nem érkezik meg Erica és a barátnője, Harry végül eltölt egy kellemes hétvégét a csajjal és továbbáll. A Die Hard -ban ha rajtakapták volna Johnt, ahogy az egyik irodában relaxál és szitává lövik egyértelműen győz Hans.

 

Van egy weboldal, ahol vicces alternatív befejezéseket kreálnak egy-egy ismertebb filmhez. Avatár, Óz a nagy varázsló, Mátrix Nagyon vicces, nézzétek meg. A Gyűrűk ura kihagyhatatlan. :)

A Sliding Doors is valami hasonlóról szól. Számomra a hangulata végett nem tetszett, de csak ajánlani tudom.. Apropó sliding doors: (aki látta a filmet érti, aki nem nézze meg és érteni fogja)  
 

 

 

Szerző: SingleMalt  2010.02.08. 17:57 Szólj hozzá!

Címkék: film vicc egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr331739857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása