Sziasztok!

Azért a sok elfoglaltság közben nem feledkeztem meg eVilági kötelezettségeimről. Nem követtem figyelemmel a világpolitikai változásokat, de azért remélem, szolgálok egy-két érdekességgel.
Hétfő: Románia megtámadta Törökországot, feladatot teljesítettük és a román agresszorokat visszavertük. Eközben Brazília nekiesett Ausztráliának. A lengyelek a németeknek szeretnének törleszteni kicsit, miközben Japán átengedte a jenkiket Ázsiába. Köszönjük a japó elnöknek,… cselekedete nem marad megtorlatlanul. Kína gyorsan előkészítette a terepet a jenkiknek, akiknek feltett szándéka az indonéz, iráni és magyar vaslelőhelyek birtoklása.
Kedd: A balkánra visszatért a béke, román barátainkat visszaszorítottuk Bulgáriából is.
Ezek után Szerdán Csütörtökön és Pénteken a görögök foglalták le török bajtársainkat, akik ellenálltak keményen és meg is lett az eredménye. Minden eredeti területüket megtartották. Ázsiában a kínai kormány is átengedte a jenkiket és elesett egy fontos indonéz régió (nem vaslelőhely).
 
Szerda: megállt a lengyel előrenyomulás, mert a németek megkötötték a magyar MPP-t (szövetséget). Ezzel őket is védőszárnyaink alá vontuk.
 
Szombat: reggelre a jenkik eljutottak az iráni fő vaslelőhelyhez, melyet be is támadtak azonnal egész nap véres csata folyt.
 
 
 
Vasárnap: estére a feladat iráni testvéreink vaslelőhelyének megőrzése. Hajnal 3kor zárul a csata, a jenkik ilyenkor vannak elemükben, ezért nem mondok semmit se biztosra. Csak annyit, hogy hajrá PHOENIX.
Közben a románok betámadták a bolgárokat, hogy sebzést vonjanak el a fontos csatából. Válaszlépésként eMagyarország megtámadta eSzlovákiát.
 
Vasárnapra lengyelek egy hatalmas babyboom-ot csináltak. (Ez azt jelenti, hogy nagyon sok új regisztrációjuk volt, kb 4000) Ezért itt is kérek mindenkit, használja az alábbi linket. :) 
 
Szerző: SingleMalt  2009.12.20. 21:45 Szólj hozzá!

Címkék: játékok erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr921611870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása