Rövid Heti Jelentés az Erepublik világából.Ez a hét meglehetősen izgalmas volt, sok csata és média esemény tarkította a játékot.

Hétfőn a Teller Ede század egy új támadási technikát tesztelt. A lényege, hogy rövid idő alatt támadunk és így az utolsó pillanatban nyerjük meg a csatát. Egyszerűen a böngészőnkbe megnyitjuk 5x a csatát és támadunk. Így az 5x-i sebzésünket potom 4 mp alatt be tudjuk vinni. Kiválóan alkalmas ez a technika arra, hogy ha több csata van, amelyiket meg akarjuk nyerni az utolsó pár percen támadjunk, és jó eséllyel nyerjünk. A kísérlet sikerült ezentúl így támadunk.

Kedden az egész magyar sajtó egy román támadást vizionált, melyre elnökük ígéretet tett a választások előtt és most, hogy lejár a ciklusa szeretné beteljesíteni.

Szerdán szintén sajtóesemények voltak az élvonalban, méghozzá egy lengyel magyar szövetség témájában születtek érdekes cikkek. Sajnos a dolog nem túl reális, mert a lengyelek a horvátokkal nagybarátok mi meg a szerbekkel. A két nép pedig IRL (in real life) sérelmei miatt nem barátkozik egymással. Ha ki tudnánk békíteni őket, egy új szuperhatalom születhetne.

Csütörtökön elkezdtünk készülődni a másnapi csatára. Az angolok betámadták az amerikaiakat.

Pénteken végre elérkezett a várva-várt nap. Mivel a legjobb védekezés a támadás megtámadtuk Horvátországot (annak ellenére, hogy szövetség ügyében tárgyalunk velük.) A szlovének és a szerbek is hasonlóképpen tettek. Brazília pedig Perut próbálta annektálni. Az oroszok és litvánok Finnországot, az indonéz szövetségeseink pedig Malajziát támadták. A finnek négyből hat régióra szorultak vissza a malájok háromból egyre a horvátokat pedig megvédték a szövetségeseik.

Szombaton pihentünk és csak edző csata volt.
 

Vasárnap a szlovákok megtámadták az utolsó magyar kézen lévő szlovák régiót, Pozsonyt. Ezt úgy tűnik meg is fogjuk védeni.

Gyertek segíteni!

Regisztráció!!!!!

Szerző: SingleMalt  2009.11.29. 21:57 Szólj hozzá!

Címkék: erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr291561895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása