Bevallom nem nagyon szoktam meccsre járni. A Tv-ben sem nézek hazai meccset. Tudjátok a magyar foci… Most azonban adódott egy lehetőség és ezzel élve kilátogattam másodmagammal erre a BL. meccsre.

A stadionba érve időben sikerült elfoglalni a helyünket. Javában nézzük a meccset, amikor a magyar kapu előtt tolonganak a játékosok. Hirtelen a magyarok megmerevednek a franciák meg elindulnak kifelé nagy boldogan. Már mindenki felfogta és a kivetítőn nézte mi történt. A csigazabálók lőttek egy gólt. Még nincs veszve semmi. A csapat szurkolói töretlenül bíztatták kedvencüket és még bíztak, abban hogy talán nem lehetetlen behozni azt az egy gól. Eltelik 10 perc, a helyzet kísértetiesen hasonlít ez előzőhöz, támadnak a franciák és kapjuk a gólt. A lelátón mi pedig fogjuk a fejünket. Egy-két magyar akció, de mintha botlábú kalózok játszanának profi focisták helyett. Amint a Loki labdát ér a közönség felhördül mintha a labdaérés már önmagában gólt jelentene. A közönség őrjöng. Mintha a fiúk csak a baloldalt ismerték volna, a játékuk jobboldalon szinte nulla volt. Azért akadt pár egész jó megmozdulásuk is, kár hogy ezekből aztán nem lett semmi. Megint volt tízperc nyugalom aztán fejelésből kaptuk ezúttal a zamekot. Mindenki az eredményjelzőre tekint, mintha nem hinnék el azt, amit ott látnak. A fiú próbálkoznak, de még csak fel sem tudják rúgni normálisan a csigazabálókat. Még egy lehetőség, mielőtt vége lenne a félidőnek, szabadrúgás a Lokinak, Czvitkovics próbálkozik, de eredménytelenül. Első félidő vége.
 
Hát ezt nem csak nekünk, de a többi jelenlévőnek is meg kellett emésztenie. Elégé meglepődtek az emberek ezen az eredményen a bíztatásra azonban semmilyen panasz nem lehetett.
 
Kezdődik a második félidő. Öt perc sem telik bele és egy parádés gólt kapunk a franciáktól immár a negyedik alakalommal. Nagyon szép gól volt. A csatár kapura tört a kapus kijött a kapuból (elég rosszul) a csatár átemelte fölötte és hiába jött a védőktől a segítség egy újabb emeléssel egy újabb gól született. Felhangzik a közönségből a „mindent bele” de ez már kevés. Ha a közönség játszott volna talán még esélyünk is lett volna. :P Ami ezután történt, az már csak szenvedés volt. Dombi Tibor beállítása a meccs végén pedig hát szinte szánalmas, neki a kezdő tizenegyben kellett volna lennie. Amiket helyzeteknek lehetne nevezni, azokat a „focistáink” olyan harmatgyengén lőtték meg, mintha edzenének. Az eredmény változatlan DVSC-0 : Lyon-4. Viszonylag szép játékkal győz a Lyon, mi pedig kicsit lógó orral bandukolunk el a stadionból.
 
Jegy a BL meccsre 15000 Forint… Csapolt sör egy kofától 400 Forint… Sál egy idős bácsitól 1500 Forint… Perec egy nénitől 400 Forint… Élőben látni, ahogy elpi*ázzák  a Debrecent… Felbecsülhetetlen. HAJRÁ FRADI!:D

 

Szerző: SingleMalt  2009.10.04. 17:27 Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr471427188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása