Sziasztok!

Ismét eltelt egy hét, ismét jön a heti jelentés. Most kezdtem el először fontolgatni, hogy abbahagyom a játékot. Ahogy hallottam nem vagyok egyedül. De történt pár jó dolog is.
 
 
Hétfő: Nagy átalakítások történtek a hadügyben. Az eMagyar hadsereget 3 ezredbe sorolták és ezred szintű ütéseket hajtunk végre. Még elég kezdetleges, de már alakul.
 
Kedd: Megtárgyaltuk az új ütési időt (21:00) Amerika hadat üzent Japánnak és megtámadta Kyushu tartományát. Számunkra létfontosságú volt a tartomány megvédése, mert nagy veszélyt jelentett volna Amerika jelenléte az ázsiai kontinensen. Heroikus küzdelemben legyőztük az EDEN egyesült seregeit.
 
Szerda: Oroszországi gyakorlócsatában ütöttünk. A Japán vezetés nehezményezte a katonai jelenlétünket a térségben.
 
Csütörtök: Román támadás Bulgária ellen. Csak Magyarország védte Bulgáriát az eredmény 3 bolgár régió elvesztése. Szófia megvédése létfontosságú, ezért nem adtunk bele olyan sokat a mai támadások kivédésébe. Átmehettünk volna ellentámadásba, de egy bug miatt nem sikerült.
 
Péntek: Támadás a maradék 3 bolgár régió ellen (köztük Szófia). Már nem csak a magyarok, de a szerbek, az oroszok, és az indonézek is bekapcsolódtak a buliba. Hatalmas falat sikerült építeni Bulgáriában ezzel megvédtük Szófia régiót. Kicsit elkentük a szájukat, de az eredeti tervüket még sikerült teljesen megakadályozni. Japán tárgyal az amerikai vezetéssel, hogy harc nélkül átengedi az amerikaiakat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szombat: A várva-várt Románia elleni támadás időpontja. Sajnos a világpolitikai helyzet nem tette lehetővé a támadást, de valószínű ez is csak egy választási ígéret volt. Románia hadat üzent Törökországnak.
 
Vasárnap: A törököket nem csak a románok kezdik el támadni hamarosan, de Izrael és Görögország is megtámadta a mai napon. Izrael ellen megvédeni nem lesz gond, viszont a görögök a sok szövetségesükkel még győzhetnek. Mára a harci feladat, Törökország területi integritásának megtartása.
 
Végül: Pénteken bevezetésre került egy új edzési rendszer. Pénzért (aranyért) tudsz személyi edzőt béreli, aki megnöveli az erődet. Ez miért baj? Nos, aranyat tudsz venni IRL pénzért is. Így akinek nem okoz gondot beletolni a játékba havonta 10.000 Ft-t (Lásd amerikai kölkök tömkelege) az rövid időn belül nagyon erős lehet. Azaz játék egyik ágában meghatározó szereplővé válhat. Ezzel a lépéssel az Adminok semmibe vették a régebbi játékosok kemény munkáját.
Az Erep történelmének legnagyobb összefogása történt meg péntek este. Az EDEN és a PHOENIX államok, együtt fikázták az új rendszert. Cikkek vicces videók és képregények egész sorozata jelent meg a témában. Az új modult bevezető cikket az adminok törölték, de a rendszer még él. Hivatalos közleményt nem adtak ki a dologról.
Öröm az ürömben, hogy az adminok lehetővé tették, hogy ezentúl magyar nyelven is lehet játszani. Persze még nagyon bugos ezért nem ajánlom senkinek, de azért jó, hogy van. :)
 
Szerző: SingleMalt  2009.12.13. 19:44 Szólj hozzá!

Címkék: játékok erepublik

A bejegyzés trackback címe:

https://singlemaltblog.blog.hu/api/trackback/id/tr981594922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása